Actriţa Michelle Pfeiffer ar putea juca rolul reginei din "Maleficent 2", produs de Disney, scrie contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Angelina Jolie va avea rolul titular în urmarea "Maleficent", alături de Elle Fanning ca prinţesa Aurora. Ed Skrein şi Fernanda Diniz sunt numele confirmate care se alătură distribuţiei, iar Michelle Pfeiffer se alătură listei. 

Variety a anunţat că Pfeiffer este în "discuţii avansate" cu producătorii. Dacă va semna, va juca rolul reginei. 

Filmul ”Maleficent” (2014), regizat de Robert Stromberg, a stabilit mai multe recorduri în box office, ajungând să genereze încasări de 758,5 de milioane de dolari în întreaga lume.

În acest film, frumoasa şi tânăra Maleficent trăieşte o viaţă idilică în paşnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Însă, într-o zi, armata unui rege invadator îi atacă semenii. Dorind să se răzbune, ani mai târziu, Maleficent aruncă un blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul. Totuşi, pe măsură ce Aurora creşte, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deţine cheia unui viitor paşnic al întregului ţinut, potrivit cinemagia.ro.

Născută pe 29 aprilie 1958 în statul american California, Michelle Marie Pfeiffer este actriţă, cântăreaţă şi producătoare, câştigătoare a unui Glob de Aur şi a unui premiu BAFTA.

Actriţa a fost nominalizată de trei ori la Premiile Oscar, pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, după apariţia sa în filmele ”The Fabulous Baker Boys” şi “Love Field”, şi la categoria ”Cea mai bună actriţă într-un rol secundar”, pentru apariţia sa în filmul “Dangerous Liaisons”.

Michelle Pfeiffer a fost nominalizată pentru prima dată la Premiile Emmy, pentru interpretarea rolului Ruth Madoff în filmul HBO “Wizard of Lies”.

A jucat în ”Scarface”, “The Age of Innocence”, “The Witches of Eastwick” şi “What Lies Beneath” şi “Mother!”, regizat de Darren Aronofsky, alături de Jennifer Lawrence şi Javier Bardem.

De asemenea, actriţa face parte din distribuţia filmului “Murder on the Orient Express”, regizat de Kenneth Branagh. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.