Actriţa de telenovele Edith González, cunoscută pentru rolul Salome, a murit la vârsta de 54 de ani din cauza unui cancer ovarian, potrivit laprensalatina.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Informaţia a fost confirmată de prezentatoarele Galilea Montijo şi Andrea Legarreta în revista "Hoy".

González, faimoasă pentru că a interpretat rolul Doña Bárbara în telenovela cu acelaşi nume, a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi de atunci s-a luptat cu boala.

Edith González era căsătorită cu Lorenzo Margain şi are o fiică, Constance, în vârstă de 15 ani. 

Actriţa Leticia Calderon a confirmat decesul într-un mesaj pe Twitter: "Güera (Edith) ne vei lipsi! Nu există durere mai mare decât aceea pe care o simte mama ta, pe care o îmbrăţişez cu afecţiune". 

De-a lungul carierei ei, Edith González a fost văzută pe canalele de televiziune Televisa, Telemundo şi TV Azteca. De-a lungul colaborării cu Azteca, care a început în 2010, ea a jucat în telenovela "Cielo Rojo" şi în emisiunea de tip reality show "The Academy". 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.