Marsha Kramer, actriţă de televiziune care a apărut în sitcomul "Modern Family", a murit la vârsta de 74 de ani, a anunţat Jeff Greenberg, regizorul serialului de succes. Actriţa o interpreta pe Margaret, asistenta lui Jay Pritchett (Ed O’Neill).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt trist să aflu de dispariţia vechii mele prietene Marsha Kramer, care a murit ieri la vârsta de 74 de ani", a scris vineri pe Twitter Jeff Greenberg. "A fost atât de încântătoare când am filmat de-a lungul celor şapte ani, în cele 14 episoade în care a jucat-o pe Margaret". 

Marsha Kramer a jucat şi în anii 1990 un rol în sitcomul "Frasier", urmarea serialului cult "Cheers". Ea a mai apărut în "NCIS", "Dr. Ken", "Eagleheart", "Days of Our Lives", "Out of Order" şi "Malcolm in the Middle".

Norma Michaels, actriţă americană care a jucat în mai multe seriale, printre care "Modern Family", a murit în urmă cu câteva zile la vârsta de 95 de ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.