Actriţa Maria Dinulescu a reuşit să se remarce într-un nou domeniu important: industria de real estate din Dubai. După numeroase roluri în teatru şi film care i-au adus recunoaştere naţională şi internaţională, acum inspiră clienţi din întreaga lume să aleagă cele mai bune investiţii imobiliare, în funcţie de cerinţele şi resursele lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o piaţă competitivă şi în continuă dezvoltare pe care a ajuns să o cunoască foarte bine, în special în timpul pandemiei, Maria Dinulescu ştie că poate ajuta şi investitorii români, în calitate de consultant, să ia decizii care să le crească veniturile şi nivelul de trai, ajutându-i să se dezvolte şi să-şi finanţeze visele.

Posibilitatea de a primi o rezidenţă de 10 ani în Emiratele Arabe Unite la achiziţia unei proprietăţi de peste 500.000 de dolari, indiferent de forma de plată, este una din cele mai atractive modalităţi prin care ţara încearcă să atragă turişti şi investitori, deopotrivă. Flexibilitatea Golden Visa şi noile construcţii în plină dezvoltare, sistemul zero de taxare, lumea cosmopolită alcătuită din peste 207 naţionalităţi, posibilităţile multiple de investiţie şi stilul de viaţă sunt plusurile care determină antreprenori din întreaga lume, indiferent de domeniu, să opteze pentru o proprietate în Dubai.

„În pandemie am început cu vânzarea unei case, am continuat cu construcţia altor două, apoi am venit în Dubai unde am înţeles că există un potenţial fantastic de business şi am învăţat cum funcţionează acest Hollywood al imobiliarelor cu investiţii de peste 25 de miliarde de dolari numai în anul 2021. Colaborând cu profesionişti de top din Dubai, am descoperit cât de importantă este, pe lângă mentalitatea de investitor, încrederea care se naşte din expertiză şi responsabilitate. Pentru că aici nu este vorba doar de achiziţia unei proprietăţi şi de cunoaşterea sistemului pentru a face cea mai buna investiţie, ci şi de o relaţie de încredere cu clientul - devii mâna lui dreaptă peste hotare. Având la dispoziţie o plajă largă de opţiuni şi un plan de plată avantajos, clientul are nevoie de un consultant care ştie să asculte, să pună întrebările corecte, să explice sistemul de investiţii din Dubai, să ajute clientul să-şi formuleze noi întrebări, sa îi clarifice neclarităţile şi în mod special să facă dovadă de o foarte mare transparenţă. În calitate de consultant profesionist mă ocup de tot traseul investiţiei: de la alegerea celei mai bune oferte, achiziţia, mobilarea şi închirierea proprietăţii, toate acestea fără niciun cost pentru client. În tot acest proces sunt ajutată de o echipă întreagă de manageri, avocaţi, resurse umane, media care sunt parte din compania la care lucrez plus o întreagă echipă de consultanţi din partea dezvoltatorului”, spune Maria Dinulescu.

Impresionată de felul în care autorităţile şi mediul de afaceri caută mereu soluţii pentru a oferi cea mai bună calitate de viaţă şi creştere financiară, cunoscuta actriţă a ales să se implice în acest domeniu pentru a-şi finanţa ulterior proiectele artistice.

„Îmi doresc ca pentru scurtmetrajul pe care doresc să îl regizez şi pentru alte viitoare proiecte pe care doresc să le dezvolt, să am independenţă creativă şi financiară, să pot avea alături cei mai buni oameni, plătiţi la adevărata lor valoare.”, completează Maria Dinulescu. 

Această experienţă, care vine la pachet cu înţelegerea unei culturi diferite şi a unei industrii efervescente şi competitive, reprezintă pentru ea o decizie extrem de valoroasă: „Informaţia este cea mai buna investiţie. Dacă ştii unde şi când să investeşti, profitul este garantat. Ai nevoie de omul potrivit în locul potrivit. Îmi place să fiu consultantul perfect pentru clienţii mei".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.