Actriţa Lori Loughlin a fost condamnată vineri la două luni de închisoare pentru că a dat mită ca fetele sale să intre la University of Southern California (USC), potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Loughlin a  pledat vinovat în mai pentru acuzaţia de transfer bancar fraudulos. Sentinţa a fost acceptată ca parte a înţelegerii sale. Ea va plăti şi o amendă de 150.000 de dolari, va fi supravegheată doi ani şi va efectua 100 de ore în serviciul comunităţii. 

Judecătorul Nathaniel Gorton i-a reproşat lui Loughlin că a corupt sistemul de educaţie superior şi a remarcat că a trăit "o viaţă de basm". 

Avocatul lui Loughlin a cerut să i se permită să ispăşească sentinţa la închisoarea din Victorville, California. 

În luna mai, Lori Loughlin şi soţul ei, designerul Mossimo Giannulli, au pledat „vinovat” - după un an şi două luni de la izbucnirea scandalului „Varsity Blues”, în care zeci de părinţi au fost acuzaţi de înşelătorie privind admiterea copiilor lor la universităţi de elită din SUA.

În acest caz, denumit de FBI „Varsity Blues”, mai mult de 20 de părinţi au pledat „vinovat”, inclusiv actriţa Felicity Huffman, care a fost condamnată şi a ispăşit o pedeapsă de 11 zile de închisoare şi muncă în folosul comunităţii după ce a plătit 15.000 de dolari pentru modificarea rezultator fiicei ei la testele finale, luate în considerare pentru admiterea la universitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.