Kathy Lamkin, o actriţă originară din Texas, cunoscută pentru apariţia în filmul „No Country For Old Men” al fraţilor Cohen, a murit la vârsta de 74 de ani ca urmare a unei maladii, a anunţat agentul său pentru presa americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Kathy era foarte talentată. A fost un suflet bun şi cineva spiritual”, a indicat agentul său în comunicat. „A devenit eternă graţie rolurilor geniale cărora le-a dat viaţă într-o manieră creativă şi atât de unică. A fost un noroc să cunosc o persoană atât de incredibilă”. 

Kathy Lamkin era cunoscută de fani din filme de groază pentru rolul din enigmaticul „Tea Lady”, remake al „Masacrului din Texas” (2003) şi „Masacrul din Texas: Începutul” (2006). 

Filmografia sa conţine şi producţii precum „Waiting for Guffman” (1996), „Viaţa lui David Gale” (2003), „Kiss Kiss Bang Bang” (2005) şi „Cât durează o căsnicie” (2007). Ea a fost foarte activă şi în televiziune, unde a putut fi văzută în „Malcolm”, „Nip/Tuck” şi „Bones”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.