Actriţa Julie Andrews, starul din "Sunetul muzicii", îşi va împrumuta vocea unui rol-cheie din "Aquaman", franciza DC Films şi Warner Bros. cu Jason Momoa, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea va fi Karathen, o creatură marină mitică, personaj esenţial în rezolvarea conflictului din film. 

"Aquaman" va fi lansat pe 21 decembrie, cu două zile înainte de "Mary Poppins Returns", în care Emily Blunt deţine rolul intepretat în filmul original din 1964 de Julie Andrews (pentru care a câştigat premiul Oscar la categoria "cea mai bună actriţă"). 

Informaţia a fost dezvăluită de Entertainment Weekly.

"Am vrut ca personajul Karathen să aibă vocea unei actriţe britanice, deşi oarecum modificată digital", a spus Peter Safran, producător al filmului "Aquaman". "Şi am aflat că Julie este interesată, disponibilă şi încântată să facă asta", a spus el. 

Andrews şi-a mai împrumutat vocea în ultimii ani în blockbustere animate precum "Shrek" şi "Despicable Me". Ea nu a mai apărut pe ecran din 2010, când a jucat în comedia de familie "Tooth Fairy" cu Dwayne Johnson. 

Născută pe 1 octombrie 1935 în oraşul englez Walton-on-Thames, actriţa Julia Elizabeth Andrews este cunoscută mai ales pentru apariţiile sale în filmele ”Sunetul muzicii/ The Sound of Music” (1965), ”Mary Poppins” (1964) şi ”Victor Victoria” (1982).

Julie Andrews a câştigat un premiu Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru filmul ”Mary Poppins”. Ea a câştigat, de asemenea, trei premii Globul de Aur, la categoria ”cea mai bună actriţă într-o comedie sau un muzical”, în filmele ”Victor Victoria”, ”Sunetul muzicii/ The Sound of Music” şi ”Mary Poppins”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.