Actriţa Gwyneth Paltrow şi producătorul de televiziune Brad Falchuk s-au căsătorit după mai mult de trei ani de relaţie, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţă şi CEO al Goop, Paltrow, în vârstă de 46 de ani, s-a căsătorit cu Falchuk, co-creator al „American Horror Story”, în vârstă de 47 de ani, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Hamptons.

Nunta a avut loc în curtea unui prieten al cuplului, iar la ceremonie au participat celebrităţi precum Robert Downey Jr., Jerry Seinfeld, Cameron Diaz, Benji Madden şi Steven Spielberg.

Duminică, Paltrow a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu mâinile lor pe care se văd verighete asemănătoare.

Logodna celor doi a fost anunţată de Paltrow în ianuarie, în revista sa Goop.

Înainte de Brad Falchuk, ea a fost căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, timp de 11 ani. Cei doi au divorţat în 2014. Împreună cu Martin are doi copii - Apple, în vârstă de 14 ani, şi Moses, în vârstă de 12 ani.

Falchuk, împreună cu Ryan Murphy, a creat, în 2009, serialul „Glee”. Cei doi au lucrat împreună la serialele „American Horror Story” şi „Scream Queens”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.