Actriţa Emma Chambers, cunoscută din filmul "Nothing Hill", a murit miercuri la vârsta de 53 de ani, a anunţat sâmbătă agentul ei, potrivit deadline.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agentul ei, John Grant, a anunţat că Chambers a murit din "cauze naturale". 

"Suntem foarte trişti să anunţăm moartea din cauze naturale a apreciatei actriţe Emma Chambers", a spus Grant. "De-a lungul anilor, Emma a creat o bogăţie de caractere. A provocat râsete şi a adus bucurie multora, şi îi vom simţi lipsa. În acest moment dificil, vă rugăm să respectaţi intimitatea familiei". 

Chambers i-a supravieţuit soţului ei, actorul Ian Dunn. Ea a jucat şi rolul Alice Tinker în comedia produsă de BBC "The Vicar of Dibley", între 1994 şi 2007.

Emma Freud, care a lucrat cu Chambers la "Notting Hill" a spus: "Frumoasa noastră prietenă Emma Chambers a murit la vârsta de 53 de ani. Suntem foarte, foarte trişti. A fost o mare, mare actriţă de comedie. Şi un om delicat, dulce, amuzant, neobişnuit, drăgăstos". 

"Emma Chambers a fost veselă, o persoană foarte caldă şi bineînţeles o actriţă minunată. Veşti foarte triste", a scris pe Twitter şi actorul Hugh Grant. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.