Roseanne Barr, actriţa de comedie al cărei serial de televiziune a fost anulat anul trecut după ce a făcut afirmaţii rasiste pe Twitter, a vizitat, duminică, Oraşul Vechi din Ierusalim, ca parte a unui turneu în Israel, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Barr a sosit în Israel săptămâna trecută împreună cu celebrul rabin Shmuley Boteach din SUA. 

"Nu am cuvintele potrivite pentru a exprima conexiunea pe care am simţit-o, prima dată faţă de Dumnezeu, poi de Tora (Biblie), de poporul meu", le-a declarat reporterilor Barr, care este de origine evreiască. 

Ministrul israelian al Culturii, Miri Regev, a însoţit-o pe Barr în vizita la Zidul Plângerii, potrivit The Jerusalem Post. 

Luni seară, actriţa va vorbi la International Salon for Young Professionals de la Tel Aviv.

În luna mai, Roseanne Barr a publicat pe Twitter un mesaj în care o compara pe o fostă consilieră a administraţiei Obama cu o maimuţă, lucru care a determinat postul ABC să anuleze serialul ei de comedie "Roseanne". Actriţa a declarat că ceea ce a făcut a fost "de neiertat". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.