Betty White , star TV, câştigătoare a premiului Emmy care a avut o carieră remarcabilă în filme, reclame TV şi seriale precum „The Golden Girls” şi „Hot in Cleveland”, a murit la vârsta de 99 de ani, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a murit cu câteva zile înainte de a împlini 100 de ani, au anunţat vineri mass-media americane, citându-l pe agentul ei. 

„Chiar dacă Betty urma să împlinească 100 de ani, credeam că va trăi pentru totdeauna”, a declarat pentru revista People agentul ei Jeff Witjas. „Nu mă gândesc că îi era teamă de moarte, pentru că a vrut întotdeauna să fie cu soţul ei drag Allen Ludden. Voia să fie din nou alături de el”, a spus agentul. 

Betty White, una dintre cele mai iubite actriţe americane, a fost recompensată de-a lungul carierei sale longevive. De mai multe ori premiată cu Emmy, ea a apărut prima dată în televiziune în 1949. 

Născută la 17 ianuarie 1922, la Chicago, a fost una dintre primele producătoare ale serialului „Life with Elizabeth”, în care a jucat şi ea, în anii 1950. „Este uimitor că încă sunt în această meserie şi că voi mă susţineţi în continuare!”, a spus actriţa la ceremonia Premiilor Emmy în 2018. Betty White a fost „o doamnă încântătoare”, a spus preşedintele Joe Biden, întrebat despre moartea ei. „Cui nu i-a plăcut Betty White?”, a răspuns soţia sa, Jill Biden.

Actriţa ar fi împlinit 100 de ani pe 17 ianuarie. „Îmi împlinesc 100 de ani... Nu-mi vine să cred că vor veni”, a scris ea pe Twitter, marţi, împărtăşind un interviu făcut cu această ocazie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.