Actriţa italiană Asia Argento, una dintre principalele acuzatoare la adresa producătorului decăzut Harvey Weinstein, a recunoscut duminică, într-o emisiune TV, că a avut o relaţie intimă cu Jimmy Bennett, un tânăr actor care o acuză de agresiune sexuală, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timpul unei emisiuni televizate în Italia, Asia Argento, care în primă fază a dezminţit orice raport sexual cu tânărul, a revenit asupra relaţiei sale de demult cu Jimmy Bennett. 

Actriţa, care l-a cunoscut pe Bennett de când era copil, l-a revăzut în mai 2013, pe când avea 17 ani şi ea 37 de ani. Potrivit declaraţiei din 24 septembrie a actorului şi cântăreţului american, acum în vârstă de 22 de ani, Asia Argento l-ar fi sărutat prelung. Imediat, "ea m-a împins pe pat şi mi-a scos pantalonii", a asigurat el, evocând un "raport sexual complet". 

Asia Argento a dezminţit ferm această versiune, explicând că tânărul i-a cerut să-l ajute să îşi pregătească o audiţie, aşa cum a făcut-o când el era copil. 

"El a început să mă sărute şi să mă atingă, dar nu ca o mamă şi copilul ei aşa cum îl vedeam eu, ci ca un băiat cu hormonii dezlănţuiţi (...). Şi asta m-a şocat", a povestit ea. "El a sărit brusc asupra mea (...). Nu am simţit nimic, nu am reacţionat fiindcă pentru mine toate astea erau de neconceput", a adăugat actriţa. "Mi-a spus că era o fantezie pe care o avea de la 12 ani (...). Pentru el, eram un trofeu de vânătoare", a explicat ea. 

În lunile care au urmat, ea a asigurat că a primit prin intermediul platformei Snapchat videoclipuri intime cu el.

Însă, în iarnă, tânărul i-a cerut 3,5 milioane de dolari pentru a nu face dezvăluiri. În emisiune, Asia Argento a împărtăşit mesaje schimbate atunci cu partenerul ei Anthony Bourdain, bucătar de succes şi realizator TV, care l-ar fi plătit pentru a avea linişte. 

Bourdain ar fi depus 250.000 de dolari. Apoi, după sinuciderea acestuia din iunie, Asia Argento a suspendat orice tranzacţie financiară. 

"Ceea ce mi-a făcut cel mai rău a fost să fiu tratată drept pedofil", a declarat actriţa foarte emoţionată. 

Fiica regizorului italian Dario Argento, Asia Argento a devenit o importantă purtătoare de cuvânt pentru femeile victime ale agresiunilor sexuale din industria cinematografică, după ce a povestit că a fost violată la vârsta de 21 de ani de către producătorul Harvey Weinstein în camera sa de hotel, în timpul Festivalului de Film de la Cannes din 1997. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.