Procuratura din Los Angeles a decis că nu există dovezi suficiente pentru urmărirea penală a actorului Sylvester Stallone în legătură cu acuzaţiile privind agresarea sexuală a unei femei în 1987 şi 1990, potrivit unui document al agenţiei, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acuzaţiile unei femei din Santa Monica, California, se află în afara statutului de limitări, spun oficialii într-o fişă de evaluare făcută de procuror. 

Documentul arată că victima, al cărei nume a fost blurat, susţine că ea şi Stallone au avut o relaţie consensuală în 1987. Numele reclamantei nu a fost dezvăluit public niciodată. 

Victima pretinde că Stallone a agresat-o sexual în 1987 şi 1990 şi a venit cu martori, potrivit documentului. "În orice caz, niciuna dintre mărturii nu a confirmat acuzaţiile victimei. "Investigaţii suplimentare nu au furnizat nicio confirmare suplimentară"

Plângerea a fost făcută în noiembrie 2017 şi Stallone a negat acuzaţiile. 

"Domnul Stallone a contestat categoric acuzaţiile", a spus marţi Michelle Bega, reprezentanta actorului. 

Stallone, în vârstă de 72 de ani, care a devenit celebru în 1976 cu filmul "Rocky", premiat cu Oscar, este unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood datorită francizelor "Rambo" şi "Rocky". 

Statul California are un sistem complex de limitări în legislaţie cu privire la infracţiunile de natură sexuală, în timp ce insultele sunt pasibile de o pedeapsă cu închisoarea de până la 10 ani.

Hollywoodul a fost măcinat în ultimele opt luni de acuzaţii de hărţuire sexuală împotriva a zeci de actori, regizori şi producători, determinând nume mari din industrie să renunţe la proiectele lor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.