Actorul sud-coreean Jo Min-ki în vârstă de 52 de ani, acuzat de hărţuire sexuală şi viol, a fost găsit mort în casa lui din Seul, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jo Min-Ki, cunoscut pentru roluri din filme şi seriale de televiziune şi artistice, urma să fie interogat de poliţie săptămâna viitoare.

El a fost acuzat de opt persoane de hărţuire sexuală, dar şi de violarea unor studente de la Universitatea Cheongju, unde a predat în ultimii ani.

Ca urmare a acuzaţiilor, el a fost înlăturat din funcţie luna trecută.

Într-o primă fază, Jo Min-Ki a negat acuzaţiile, însă pe 27 februarie a transmis un comunicat în care se scuza faţă de victime.

„Totul a fost vina mea şi sunt cel care trebuie învinovăţit. Îmi cer iertarea victimelor şi nu voi evita consecinţele sociale şi legale ale greşelilor mele”, a spus el.

Numeroase personalităţi din industria de film din Coreea de Sud au fost acuzate de hărţuire şi abuz sexual, în ultimele luni, între ele numărându-se regizorul Kim Ki-duk şi actorul Cho Jae-hyun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.