Actorul şi cântăreţul Will Smith s-a filmat în timp ce a făcut bungee jumping de pe podul Victoria Falls, un ”vis” pe care dorea să şi-l împlinească de 20 de ani, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Va fi o filmare foarte tare”, a spus actorul în faţa camerei după ce a sărit. ”Este o nebunie, bungee jumping la cascada Victoria, voiam să fac asta de acum aproape 20 de ani”, a adăugat el.

Cascada Victoria se găseşte pe cursul fluviului Zambezi, la graniţa dintre Zimbabwe şi Zambia.

”Am tensiunea crescută, totuşi, aşa că trebuie să vină să mă recupereze pentru că sun cu susul în jos”, a glumit actorul, care a descris săritura din apropierea celei mai mari cascade din lume drept ”fantastică”.

Will Smith este actor, producător şi cântăreţ rap/ hip-hop, născut pe 25 septembrie 1968, în oraşul Philadelphia. Will Smith este unul dintre puţiniii artişti care au avut succes în trei domenii diferite ale industriei de divertisment americane - cinematografie, televiziune şi muzică.

A devenit celebru, în tinereţe, graţie rolului principal interpretat în serialul de televiziune ”Prinţul din Bel-Air” şi a jucat apoi în producţii hollywoodiene importante, precum filmele din franciza ”Băieţi răi/ Bad Boys”, ”Ziua Independenţei/ Independence Day” şi lungmetrajele din franciza ”Men in Black”.

Will Smith este, în acelaşi timp, unul dintre actorii cel mai bine plătiţi de la Hollywood şi singurul actor din lume care a jucat în opt filme care au intrat direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul premierei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.