Actorul Shia LaBeouf a fost arestat, sâmbătă, în centrul oraşului Savannah din Georgia, pentru tulburarea ordinii publice şi pentru că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a anunţat poliţia citată de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

LaBeouf, cunoscut pentru rolul Sam Witwicky din franciza "Transformers", se afla în centrul oraşului când s-a apropiat de un trecător şi de un poliţist cerând o ţigară, a mai precizat poliţia din Savannah în comunicat. 

"Când LaBeouf nu a primit ţigara, a început să devină nervos, a folosit cuvinte vulgare în faţa unei femei şi a unui copil", a continuat textul comunicatului. 

Actorul a devenit agresiv în timp ce ofiţeul de poliţie i-a cerut să plece, iar când acesta a încercat să-l reţină, LaBeouf a fugit în holul unui hotelul. 

În cele din urmă, LaBeouf a fost arestat pentru tulburarea liniştii publice, obstrucţie şi pentru că a apărut beat în public, fiind reţinut în închisoarea Chatham, potrivit autorităţilor. 

El a fost eliberat câteva ore mai târziu, după ce a plătit o cauţiune de 7.000 de dolari, a declarat ofiţerul de la Chatham. 

Actorul se afla în Savannah pentru filmări la pelicula independentă "The Peanut Butter Falcon," potrivit Variety. 

Shia LaBeouf, în vârstă de 31 de ani, a mai avut probleme de acest fel cu poliţia în ianuarie. Atunci el a fost arestat în urma unei agresiuni care a avut loc în timpul unui eveniment organizat sub forma unui protest anti-Trump şi a unei instalaţii artistice. 

În 2014 el a fost arestat după ce a deranjat reprezentaţia musicalului "Cabaret" de pe Broadway din New York, făcându-se vinovat atunci tot de tulburarea ordinii, comportament violent şi a primit îngrijiri pentru dependenţă. 

Shia LaBeouf, născut pe 11 iunie 1986, la Los Angeles, şi-a început cariera ca actor pentru Disney Channel, în 1999, şi a devenit faimos datorită rolului din franciza ”Transformers”.

Între filmele din distribuţia cărora a făcut parte se numără ”Indiana Jones şi regatul craniului de cristal/ Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” (2008), de Steven Spielberg, şi cele două producţii ”Nymphomaniac” (2013 şi 2014), de Lars Von Trier. În ultimii ani a optat tot mai mult pentru roluri din filme independente, precum ”American Honey”, care a avut premiera la Cannes 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.