Sebastian Stan a fost apreciat de Nicole Kidman după ce au colaborat la o producţie, actriţa publicând un mesaj pe internet în care spune că i-a plăcut să lucreze cu actorul de origine română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicole Kidman a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de Sebastian Stan. Actriţa a însoţit imaginea cu un mesaj prin care se declară încântată de colaborarea cu Sebastian Stan la producţia „The Destroyer".

„Ne va fi dor tuturor de tine. Mi-a plăcut să lucrăm împreună. Rămas bun!”, a scris ea.

„Mulţumesc, Nicole Kidman! Mă simt binecuvântat că am avut şansa să lucrez cu tine. A fost o experienţă pe care nu o voi uita”, i-a răspuns Sebastian Stan actriţei.

Sebastian Stan s-a născut pe 13 august 1982, în Constanţa. S-a mutat la Viena împreună cu mama sa, când avea opt ani, iar la 10 ani a jucat primul rol în film, în „71 fragments of a Chronology of Chance” regizat de celebrul austriac Michael Haneke. Doi ani mai târziu, familia a plecat peste Ocean şi s-a stabilit în Rockland County, New York. Sebastian a absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey şi a studiat la Globe Theater din Londra timp de un an.

Actorul va fi invitatul de onoare al celei de-a doua ediţii a American Independent Film Festival din Bucureşti şi va prezenta în premieră în România cel mai recent film al său, biopic-ul „I, Tonya”, regizat de Craig Gillespie, film cu trei nominalizări la Oscar, un Glob de Aur şi cinci nominalizări la Premiile BAFTA.

Alături de Sebastian Stan, la ediţia din acest an a American Independent Film Festival vor mai fi prezente şi alte personalităţi ale cinematografiei americane, iar festivalul va continua să aducă la Bucureşti o selecţie a celor mai apreciate filme independente americane recente.

Pornind de la tradiţia marilor filme narative americane, festivalul îşi propune să prezinte o selecţie a celor mai recente producţii independente realizate în SUA, titluri apreciate de critică şi prezentate în circuitul marilor festivaluri nord americane precum Sundance, New York, Tribeca, Telluride şi Toronto.

Cea de-a doua ediţie a American Independent Film Festival are loc în perioada 27 aprilie – 3 mai 2018, la Cinema PRO şi Cinema Muzeul Ţăranului din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.