Thing, personajul interpretat de românul Victor Dorobanţu în sezonul 2 al serialului „Wednesday”, a fost ales de echipa de producţie să fie „influencerul" care împărtăşeşte, la nivel global, toate noutăţile despre serial, dar şi informaţii din culise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El este cel care a dezvăluit distribuţia seriei Netflix în spotul de promovare care a anunţat începerea filmărilor pentru sezonul 2 şi cel care împarte noile scenarii actorilor principali ai producţiei. Clipul se încheie cu scenariul adus de Thing.

„În culise, cu familia noastră complicată. Au început filmările pentru @wednesdaynetflix", a scris actorul român în dreptul fotografiilor oficiale în care apare alături de actorii din distribuţia mult aşteptatului serial.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Primul sezon „Wednesday" a înregistrat peste 250 de milioane de vizualizări, a fost înscris în Top 10 cele mai urmărite seriale în 93 de ţări. Producţia a stat peste 20 de săptămâni în Top 10 Global.

Filmările vor avea loc în Irlanda, după ce primul sezon a fost filmat în România, iar în distribuţie vor reveni Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez şi Luyanda Unati Lewis-Nyawo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.