Actorul Richard E. Grant, cunoscut pentru roluri din filme ca „Gosford Park” şi „Can You Ever Forgive Me?”, care i-a adus o nominalizare la Oscar, a anunţat pe Twitter că soţia lui a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grant a fost căsătorit cu Joan Washington, antrenor de voce pentru filme ca „The Witches” şi „Red Sparrow”, timp de 35 de ani şi au împreună o fiică. 

Actorul a publicat pe Twitter o înregistrare video cu ei dansând şi în textul alăturat a numit-o „dragostea vieţii mele”.

Washington, născută în Aberdeen, a mai lucrat pentru filmul „Elizabeth”, premiat cu Oscar, şi cu actorii Ewan McGregor şi Natalie Portman, pentru „The Phantom Menace”.

Richard E. Grant a fost nominalizat la Oscar pentru rolul secundar din „Can You Ever Forgive Me?” (2018), iar de-a lungul carierei a jucat în zeci de filme, precum „Henry & June”, „Dracula”, „The Age of Innocence”, „Prêt-à-Porter” şi „The Portrait of a Lady”.

Mesajul lui de pe Twitter a primit numeroase comentarii, condoleanţe din partea fanilor, dar şi din partea unor celebrităţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.