Actorul Patrick Dempsey, cunoscut pentru rolurile din „The Emperor's Club” şi „Grey's Anatomy”, a lansat o colecţie vestimentară împreună cu Bleusalt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat, el a transmis: „Trăiesc în Bleusalt şi a fost o plăcere să creez o colecţie a mea pe care să o pot purta toată ziua, în fiecare zi, fie că stau în casă, că ies sau călătoresc. Sper să vă placă această colecţie la fel de mult ca mie”.

Pentru colecţia inspirată de confort au fost folosite nuanţe de nisip şi griuri, iar preţurile hainelor variază de la 50 la 350 de dolari. Împreună cu soţia lui, Dempsey a creat un blazer pe care îl descrie ca o versiune a unuia bărbătesc cu o croială mai feminină.

Brandul de lux a fost lansat în 2017 de Lyndie Benson, care creează fiecare piesă vestimentară folosind o ţesătură realizată din fibre ale unui fag. Articolele din colecţia lui Dempsey sunt denumite după locuri din Malibu.

Născut pe 13 ianuarie 1966, Patrick Dempsey este cunoscut din lungmetraje precum „Can't Buy Me Love” (1987), „The Emperor's Club” (2002), „Flypaper” (2011) şi „Bridget Jones's Baby” (2016), însă celebritatea i-a fost adusă de rolul Derek Shepherd din serialul „Grey's Anatomy” (2005 - 2018), pentru care a primit şi două nominalizări la Globurile de Aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.