Actorul Owen Wilson se află în negocieri pentru un rol în serialul „Loki”, producţie Marvel pentru Disney+ ce are în centru personajul creat de Stan Lee, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul, care urmează să fie lansat în 2021, îl are în rol principal pe Tom Hiddleston.

Personajul Loki a fost ucis în „Avengers: Infinity War” din 2018, dar a apărut şi în „Avengers: Endgame” (2019), graţie unui călătorii în timp. Această versiune va fi urmărită de serialul Disney+.

Michael Waldron („Rick & Morty”) va scrie scenariul pentru pilotul „Loki” şi va fi creator al serialului şi producător executiv. 

„Loki” este unul dintre numeroasele programe pe care Marvel Studios le produce pentru serviciul de streaming Disney+, între care „Falcon and the Winter Soldier” şi „What If?”.

Owen Wilson, nominalizat la Oscar pentru scenariul The Royal Tenenbaums” (2001), va putea fi văzut pe marile ecrane anul acesta, în iulie, în „The French Dispatch” al lui Wes Anderson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.