Actorul Michael Malarkey, cunoscut din serialul „The Vampire Diaries”, va concerta pe 9 iunie la Hard Rock din Bucureşti, unde îşi va prezenta albumul de debut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 34 de ani, Michael Malarkey şi-a început cariera jucând în musical-uri precum „The Great Gatsby" şi a apărut în mai multe seriale de televiziune, fiind cunoscut pentru rolul Lorenzo 'Enzo' St. John din „Jurnalele vampirilor/ The Vampire Diaries”.

Şi-a lansat, pe 8 septembrie, albumul de debut, „Mongrels", care a fost bine primit de critică, actorul fiind comparat cu Tom Odell şi Hozier.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Biletele pentru concertul de la Bucureşti se gasesc în format electronic pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro, la preţurile de 49 de lei (fără loc) şi 80 de lei (cu loc la masă), transmit organizatorii. De asemenea, a fost pus în vânzare şi un pachet VIP (bilet fără loc, Michael Malarkey passport, întâlnire cu artistul şi Q&A de 15 minute), în valoare de 200 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.