Actorul Mark Rylance, premiat cu Oscar în 2016, pentru rolul din ”Podul spionilor/ Bridge of Pies”, de Steven Spielberg, a declarat că este dispus să interpreteze un James Bond de sex feminin, în următorul lungmetraj al francizei, notează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de Daily Mail dacă s-ar vedea jucând într-un film din franciza ”James Bond”, Mark Rylance a răspuns: ”Doar dacă este vorba despre Jane Bond. Dacă hotărăsc să aibă o femeie în acest rol, accept”.

Actorii Aidan Turner, Tom Hiddleston şi Damian Lewis se află între preferaţii producătorilor pentru a prelua rolul Agentului 007, însă Idris Elba, Tom Hardy şi Jamie Bell se numără printre cei care îşi aşteaptă rândul.

 

La începutul acestui an, Gillian Anderson s-a declarat încântată de posibilitatea de a prelua de la actorul Daniel Craig rolul principal din franciza ”James Bond” şi să devină astfel prima Jane Bond din istoria acestei serii cinematografice.

Sam Mendes nu va regiza următorul James Bond, dar spune că actorul care îl va juca pe 007 va fi o surpriză.

Printre actriţele care ar putea obţine rolul de partener al Agentului 007 se numără Emilia Clarke, Megan Fox şi Keira Knightley.

Franciza ”James Bond”, inspirată din romanele scrise de Ian Fleming, conţine 24 de filme, care au generat împreună încasări de peste 7 miliarde de dolari pe plan internaţional. De-a lungul anilor, rolul James Bond a fost interpretat de şase actori - Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Rolul principal din cele mai recente patru filme ale francizei ”James Bond” a fost interpretat de actorul britanic Daniel Craig, care l-a jucat pe agentul 007 în lungmetrajele ”Casino Royale” (2006), ”007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace” (2008), ”007: Coordonata Skyfall/ Skyfall” (2012) şi ”Spectre” (2015).

Actorul britanic Mark Rylance, născut pe 18 ianuarie 1960, a fost primul director artistic al Shakespeare's Globe din Londra, teatru înfiinţat în 1990. A jucat, printre altele, în filme ca ”Prospero's Books” (1991), de Peter Greenaway, ”Angels and Insects” (1995), de Philip Haas, ”Institute Benjamenta (1996)”, de Stephen Quay şi Timothy Quay, şi ”Intimacy” (2001), de Patrice Chéreau. De-a lungul carierei, a primit trei trofee BAFTA, pentru rolurile din ”The Government Inspector” (2005), ”Wolf Hall” (2015) şi ”Bridge of Spies” (2015). Pentru rolul secundar interpretat în acesta din urmă a fost recompensat şi cu un premiu Oscar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.