Actorul Mark Blum, cunoscut din filme ca „Desperately Seeking Susan” şi „Crocodile Dundee”, a murit din cauza unor complicaţii provocate de Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decesul lui Blum la vârsta de 69 de ani a fost anunţat de grupul The Playwrights Horizons şi de vicepreşedinta SAG-AFTRA Rebecca Damon.

Născut în New Jersey, el şi-a început cariera de actor în anii 1970. A câştigat un trofeu Obie pentru rolul din „Gus and Al” al lui Albert Innaurato, spectacol din stagiunea 1988-1989. Blum a jucat şi pe Broadway în „Lost in Yonkers”, după Neil Simon, „The Best Man” al lui Gore Vidal şi „The Assambled Parties” al lui Richard Greenberg.

În film, s-a remarcat în „Desperately Seeking Susan” (1985), alături de Rosanna Arquette şi Madonna, şi în „Crocodile Dundee” (1986), alături de Paul Hogan. A mai făcut parte, între altele, din distribuţia filmelor „Lovesick”, „Just Between Friends”, „Blind Date” şi „The Presidio”.

Printre producţiile de televiziune în care a jucat se numără „You”, serial al Lifetime, „Sweet Surrender”, „Capital News”, „Frasier”, „NYPD Blue”, „Mozart in the Jungle” şi „Coin Heist”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.