Actorul englez Kit Harington se află sub tratament după încheierea serialului „Game of Thrones” în care a jucat rolul principal, a transmis marţi reprezentatul lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat citat de Reuters se arată: „Kit a decis să folosească această pauză din programul lui ca ocazie de a petrece un timp într-un centru de sănătate pentru a-şi rezolva câteva probleme personale”. 

Nu au fost date detalii legat de natura problemelor cu care se confruntă Harington, însă presa americană a scris că el a fost afectat de finalul show-ului de televiziune, fiind tratat contra stresului, epuizării şi consumului de alcool.

Page Six a scris că el s-a internat într-o clinică americană cu câteva săptămâni înainte de finalul serialului, pe 19 mai.

Ultimul episod al „Game of Thrones” a fost urmărit de peste 19,3 milioane de americani.

În vârstă de 32 de ani, Harington a devenit cunoscut la nivel mondial graţie rolului Jon Snow din serialul HBO.

Harington, care s-a căsătorit în 2018 cu actriţa Rose Leslie, colegă de platou, a declarat pentru Variety la începutul acestui an că i-a fost greu să se obişnuiască cu celebritatea şi atenţia primită în urma serialului, găsind-o „terifiantă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.