Actorul american Kevin Hart a devenit tată pentru a treia oară, după ce soţia lui, fotomodelul Eniko Parrish, a născut un băiat, informează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kevin Hart a făcut anunţul printr-un mesaj publicat, marţi, pe contul său de Twitter.

„Dumnezeu este cu adevărat incredibil… Kenzo Hart s-a născut la ora 01.45. Este sănătos şi zâmbeşte deja”, a scris actorul.

Ulterior, Kevin Hart a publicat un mesaj prin care a anunţat că bebeluşul şi soţia sa au fost externaţi şi prin care a apreciat-o pe Eniko Parrish pentru „puterea de care a dat dovadă”.

„Micul om vine acasă. După cum vedeţi, Eniko şi-a recăpătat deja silueta. M-a impresionat puterea de care a dat dovadă în ultimele 3 zile. Nu am mai văzut aşa ceva. Sunt norocos că te am în viaţa mea şi sunt şi mai norocos că te numesc soţia mea. Te iubesc”, i-a scris actorul soţiei sale.

Acesta este primul copil al actorului Kevin Hart cu Eniko Parrish. Actorul mai are o fiică, Heaven, în vârstă de 12 ani, şi un fiu, Hendrix, în vârstă de 10 ani, din căsnicia sa anterioară cu actriţa Torrei Hart.

Kevin Hart şi fotomodelul Eniko Parrish s-au căsătorit în august 2016, într-o ceremonie care a avut loc în Santa Barbara. La ceremonie au participat familia şi prietenii apropiaţi ai cuplului, inclusiv copiii actorului.

Actorul, în vârstă de 38 de ani, a fost logodit cu Eniko Parrish, în vârstă de 33 de ani, din 2014.

Kevin Hart, născut pe 6 iulie 1979, este un actor şi scenarist american, care şi-a început cariera câştigând câteva competiţii de stand-up comedy pentru amatori, organizate în mai multe cluburi din New England. A interpretat primul său rol în 2000, în serialul TV ”Undeclared”. Deşi serialul a avut doar un sezon, actorul a primit la scurt timp după aceea multe alte roluri în filme precum ”Paper Soldiers” (2002), ”Scary Movie 3” (2003), ”Soul Plane” (2004) şi ”Little Fockers” (2010).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.