Actorul John Heard, cunoscut pentru rolurile din producţii ca ”Singur Acasă/ Home Alone” şi ”The Sopranos”, a murit pe 21 iulie din cauza unui atac de cord, au anunţat marţi autorităţi din Santa Clara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit The Hollywood Reporter, anchetatorii au concluzionat, în urma autopsiei, că actorul a murit subit, pe fondul hipertensiunii şi a unei forme de ateroscleroză.

Heard a fost găsit mort în camera sa de hotel din Palo Alto, pe 21 iulie. El se refăcea după o intervenţie chirurgicală suferită la spate.

Anchetatorii au precizat că operaţia la care fusese supus nu a avut legătură cu decesul.

John Heard a fost căsătorit de trei ori, divorţase tot de atâtea ori şi era tatăl a trei copii. 

În filmul ”Home Alone” din 1990, John Heard el a interpretat rolul unui tată care îşi uită fiul (Macaulay Culkin) acasă, plecând într-o vacanţă în Franţa. Actorul şi-a reluat rolul în cel de-al doilea film al francizei, “Singur acasă 2 - Pierdut în New York/ Home Alone 2: Lost in New York”.

John Heard a apărut, de asemenea, în filmele “Cat People”, “After Hours”, “Big”, “Beaches” şi “Gladiator”, dar şi în producţii de televiziune precum “Miami Vice” şi “The Sopranos”. A avut apariţii şi în seriale precum ”CSI: Miami”, “Prison Break” şi ”Modern Family”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.