Actorul Jeff Goldblum, cunoscut din filme ca „Jurassic Park” şi „The Grand Budapest Hotel”, a primit joi cea de-a 2.638-a stea pe Hollywood Walk of Fame.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul ceremoniei, el a glumit: „Acesta a fost mereu numărul meu norocos”.

Goldblum, în vârstă de 65 de ani, cu 80 de filme la activ, a mulţumit fiecărui actor, regizor şi membru al echipelor din care a făcut parte. El a declarat că şi-a dedicat viaţa actoriei, iar în tot acest timp a încercat să îşi amintească să nu devină arogant.

„Eram într-un aeroport zilele trecute şi o femeie se uita la mine. S-a apropiat ca în transă şi mi-a spus: «Pot să vă întreb ceva? Sunteţi Howie Mandel?» Este o lecţie bună. Nu poţi fi niciodată prea plin de tine”, a povestit el celor adunaţi la eveniment.

Pe 22 iunie, cel de-al şaselea film din franciza „Jurassic World” va fi lansat, iar Goldblum interpretează rolul matematicianului Ian Malcolm, personaj jucat de el în primele două filme ale seriei.

„Să primesc câte o recompensă îmi aminteşte de pasiunea, de cum am început să fac asta şi de ce încă îmi place”, a declarat el pentru AFP după ceremonie.

Jeff Goldblum a mai jucat în „Independence Day” şi continuarea acestuia, „Resurgence”, dar şi în pelicule precum „Annie Hall” (1977), de Woody Allen, şi „The Fly” (1986), remake-ul lui David Cronenberg. Pe micile ecrane, el a putut fi văzut în seriale ca „Will & Grace” şi „Law & order: Criminal Intent”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.