Actorul de origine irlandeză BJ Hogg, cunoscut pentru rolul său din serialul de comedie britanic "Give My Head Peace", a murit la vârsta de 65 de ani, anunţă BBC. Cauza morţii nu a fost dezvăluită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Era un om atât de formidabil, o personalitate genială şi un actor superb", a declarat agentul său Geoff Stanton pentru mass-media britanice. 

Cariera sa se întinde pe patru decenii. Născut în 1955, BJ Hogg a apărut în serialul poliţist "The Fall" şi "Game of Thrones", după romanele lui George R.R. Martin. El interpretează în primul sezon al serialului de succes produs de HBO pe Addam Marbrand, apropiat al familiei Lannister.

În cinema, el a jucat în special în "Hunger", primul film al lui Steve McQueen despre greva foameni a liderului IRA Bobby Sands în 1981. Scurtmetrajul "Dance Lexie Dance", în care este un tată văduv, a fost nominalizat la Oscar în 1998.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.