Actorul indian Irrfan Khan, cunoscut pentru rolurile sale din blockbustere precum "Viaţa lui Pi/ Life of Pi" şi "Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire", şi-a anunţat vineri fanii că a fost diagnosticat cu o tumoră rară, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunciat menit să infirme speculaţiile din presă privind sănătatea sa, Khan a transmis că a fost diagnosticat cu o tumoră neuroendocrină. 

Boala afectează sistemul hormonal şi studii arată că apare la 35 din 100.000 de oameni. 

"Aflând că am fost diagnosticat cu o tumoră neuroendocrină a fost dificil, dar dragostea şi tăria celor din jurul meu, şi cea pe care am descoperit-o în mine m-au făcut să sper", a scris Khan pe Twitter. 

"Celor care aşteaptă vorbele mele le spun că sper să mă reîntorc cu mai multe poveşti de împărtăşit", a adăugat el, precizând că va pleca din India pentru tratament. 

Referitor la zvonurile despre boala sa, Khan a afirmat că tumora neuroendocrină "nu afectează mereu creierul şi să faci căutări pe Google este cel mai uşor mod de a face cercetare". 

Actorul în vârstă de 51 de ani, care a apărut în 2016 în filmul "Inferno", alături de Tom Hanks, este una dintre cele mai recunoscute vedete de la Bollywood, cu o carieră strălucită atât în India cât şi la Hollywood. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.