Actorul Idris Elba s-a logodit cu iubita lui, modelul Sabrina Dhowre, deşi a spus că nu se va mai căsători niciodată, după ce divorţat de două femei, scrie Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urmă cu şase luni, actorul a declarat că nu se va recăsători, după ce a divorţat de două femei. 

Totuşi, vineri, Idris Elba, în vârstă de 45 de ani, i-a cerut mâna iubitei lui, Sabrina Dhowre, în vârstă de 29 de ani, înainte de o proiecţie a filmului său, „Yardie”, la Rio Cinema.

„Yardie” este un thriller adaptat după un roman omonim publicat în 1993 şi reprezintă debutul în regie al lui Idris Elba. 

Elba şi Dhowre, care a câştigat concursul de frumuseţe Miss Vancouver în 2014, au apărut pentru prima dată împreună pe covorul roşu în septembrie 2017. Însă, cei doi şi-ar fi început relaţia cu şapte luni înainte de acest eveniment.

Născut pe 6 septembrie 1972, la Londra, Idrissa Akuna "Idris" Elba, este actor de teatru, film şi de televiziune. Şi-a împrumutat vocea pentru numeroase filme de animaţie precum ”Zootropolis/ Zootopia”, ”Cartea Junglei/ The Jungle Book” şi ”În căutarea lui Dory/ Finding Dory”, este DJ şi muzician. În 2012, el a primit Globul de Aur pentru cea mai bună interpretare a unui actor într-o miniserie sau film realizat pentru televiziune, pentru rolul din ”Luther” (2010). A mai jucat în filme ca ”Thor: Întunericul/ Thor: The Dark World” şi ”Atac de Ziua Naţională/ Bastille Day” (2016).

În 2016, Idris Elba a primit titlul de ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic pentru serviciile aduse actoriei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.