Actorul britanic Idris Elba, cunoscut din serialele „Luther” şi „The Wire” şi din filme precum „Mandela: Long Walk to Freedom”, „The Mountain Between Us” şi „Avengers: Infinity War”, îl va intervieva pe muzicianul Paul McCartney pentru un program special BBC de Crăciun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul de 60 de minute al BBC One şi BBC Music va fi înregistrat în Londra săptămânile viitoare.

Elba va discuta cu McCartney despre cariera lui ca unul dintre cei mai cunoscuţi şi de succes muzicieni şi compozitori din istoria muzicii pop.

El va lansa în decembrie al 26-a disc post-Beatles, „McCartney III”, ultima parte din trilogia în care artistul cântă la toate instrumentele şi pentru care a scris şi înregistrat fiecare cântec.

Paul McCartney şi-a început cariera solo în 1970, după destrămarea trupei The Beatles, pe care a co-fondat-o.

BBC One va difuza în preajma sărbătorilor şi concertul susţinut de McCartney în 2018 la Cavern Club din Liverpool. Localul original a servit ca scenă pentru The Beatles între anii 1961 şi 1963. Trupa a cântat aici de aproximativ 300 de ori. După cinci decenii, în iulie 2018, Paul McCartney a susţinut aici un concert la care a interpretat 28 de piese în faţa unui public restrâns, de doar 250 de oameni. 

Elba a spus că a acceptat imediat propunerea de a-l intervieva pe starul al cărui admirator este, iar McCartney s-a arătat nerăbdător să discute cu „marele Idris”.

Actorul, nominalizat la Globurile de Aur şi Emmy pentru rolurile din „Concrete Cowboy”, „Suicide Squad” şi „The Harder They Fall”, a primit recent trofeul BAFTA Special Award, care îi recunoaşte activitatea şi angajamentul luat pentru promovarea diversităţii şi a noilor talente în industrie. Elba este şi rapper şi a lansat în 2018 casa de discuri 7Wallace Music.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.