Actorul Ian McKellen a refuzat o ofertă de 1,5 milioane de dolari pentru a oficia o nuntă - cea a fondatorului companiei Napster, Sean Parker - costumat în vrăjitorul Gandalf, pe care l-a interpretat în filmele francizelor ”Stăpânul inelelor/ Lord Of The Rings” şi ”Hobbitul/ The Hobbit”, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mi-a fost oferită suma de 1,5 milioane de dolari pentru a oficia nunta unui cuplu foarte cunoscut în California. Poate că m-aş fi gândit să accept, dar ar fi trebuit să mă îmbrac ca Gandalf. Aşa că am spus: «Îmi pare rău, dar Gandalf nu se ocupă cu nunţi»”, a spus actorul, în vârstă de 77 de ani.

Totuşi, Ian McKellen a spus că nu are idee cine a fost în spatele ofertei. ”Este un bărbat foarte bogat, atât ştiu”, a spus actorul.

O sursă a publicaţiei Mail on Sunday a declarat că oferta a fost făcută de un prieten comun al actorului şi al lui Sean Parker.

Ian McKellen a adăugat că are dreptul de a oficia căsătorii, după ce a primit calificarea de a oficia nunta prietenului său, Patrick Stewart, cu Sunny Ozell, în anul 2013.

Între timp, Sean Parker s-a căsătorit cu Alexandra Lenas. Cei doi au avut o nuntă de 7,5 milioane de lire sterline în Big Sur, California, în anul 2013. Tematica evenimentului a fost inspirată din volumele scrise de Tolkien, iar invitaţii au primit costume realizate de designerul Ngila Dickson, creatoarea costumelor din filmele ”Stăpânul inelelor/ Lord Of The Rings”.

Ian McKellen, născut în 25 mai 1939, este cunoscut publicului din România pentru rolul vrăjitorului Gandalf din francizele cinematografice “Stăpânul inelelor” şi ”Hobbitul” şi pentru rolul Magneto din trilogia “X-Men”. A primit două nominalizări la premiile Oscar, decernate de Academia de film americană, şi a câştigat un Glob de Aur pentru rolul din lungmetrajul TV ”Rasputin” şi un premiu Tony pentru excelenţă în teatru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.