Actorul britanic Damian Lewis îl va interpreta pe Rob Ford, fostul primar controversat al oraşului Toronto, într-un thriller intitulat „Run This Town”, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din distribuţia filmului mai fac parte Ben Platt, Nina Dobrev şi Mena Massoud, dar şi Scott Speedman şi Jennifer Ehle.
Filmările pentru pelicula „Run This Town”, cu Lewis interpretându-l pe Rob Ford, care a murit în 2016, se desfăşoară în prezent în Toronto.

Nu sunt cunoscute date oficiale despre scenariu, dar filmul ar urma să prezinte un reporter, interpretat de Ben Platt, care încearcă să dezvăluie un scandal în care este implicat un politician ce nu se supune regulilor. Ajutoarele politicianului, interpretate de  Nina Dobrev şi Mena Massoud, încearcă să facă tot posibilul pentru a împiedica reporterul să publice informaţii despre acest subiect.

Surse ale The Hollywood Reporter au confirmat că acel politician este Ford, iar povestea urmăreşte ultimul an în care acesta a fost primar în Toronto. 

Încă nu se ştie dacă alte personaje din film reprezintă persoane reale sau dacă acestea sunt fictive. 

Rob Ford a fost primar al oraşului Toronto între anii 2010 şi 2014. În această perioadă, a fost publicat un videoclip cu el consumând cocaină. Un alt scandal care l-a vizat a izbucnit după ce acesta a fost acuzat de abuz sexual. Ford a murit în 2016, la vârsta de 46 de ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Născut pe 11 februarie 1971, Damian Watcyn Lewis este un actor şi producător englez. S-a remarcat, între altele, în miniseria „Band of Brothers” (HBO) şi în serialul „Homeland” (Showtime), interpretare pentru care a fost premiat cu un Primetime Emmy şi un Glob de Aur. Mai este cunoscut pentru interpretarea rolului Henry al VIII-lea în miniseria „Wolf Hall”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.