Actorul american Cuba Gooding Jr. a fost inculpat joi, la New York, de agresiune sexuală, în legătură cu un incident care ar fi avut loc weekendul trecut şi pe care vedeta îl respinge categoric, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un purtător de cuvânt al Poliţiei a confirmat că actorul, care a primit Oscar pentru cel mai bun rol secundar în 1997, s-a predat autorităţilor şi a fost inculpat de "atingeri nesolicitate". 

Avocatul lui Cuba Gooding Jr., Mark Heller, a indicat, joi, la ieşirea dintr-un comisariat din New York, unde s-a prezentat actorul, că acesta va pleda nevinovat. 

   
Potrivit mai multor publicaţii americane, reclamanta reproşează vedetei că i-ar fi atins pieptul într-un bar din manhattan duminică seară. 

Întrebat marţi, la aeroportul din Los Angeles, de jurnaliştii de la TMZ, Cuba Gooding Jr. a respins orice gest deplasat. 
   
"Am încredere în sistem", a declarat el. "Există o înregistrare care arată ceea ce s-a întâmplat cu adevărat". 

Delictul de atingeri nesolicitate este pedepsit cu un an de închisoare, potrivit legii Statului New York. 

"Domnul Gooding nu a acţionat în mod inadecvat în niciun fel ", a declarat avocatul său joi. "Nimic din înregistrarea video nu ar putea fi considerat nici măcar ambiguu", a spus Heller.

Potrivit mass-media americane, o altă femeie a intentat, luni, un proces împotriva actorului în legătură cu un incident despre care susţine că a avut loc în martie 2008. Ea afirmă că actorul, care l-a interpretat pe fostul jucător de fotbal american O.J. Simpson în mini seria "American Crime Story", a atins-o pe fese, într-un club de noapte din Manhattan. 

În vârstă de 51 de ani, Cuba Gooding Jr. are o carieră cinematografică de trei decenii. A devenit cunoscut cu filmul "Boyz n the Hood" (1991), înainte de a obţine câteva roluri secundare importante în anii 1990.

Interpretarea rolului unui jucător de fotbal profesionist american în fimul "Jerry Maguire" i-a adus un Oscar în 1997. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.