Actorul Cuba Gooding Jr. a fost dat în judecată de o chelneriţă dintr-un club de noapte din New York, acuzându-l că ar fi ciupit-o de posterior, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Natasha Ashworth l-a dat în judecată pentru molestare sexuală. Gooding a fost pus sub acuzare săptămâna trecută pentru patru infracţiuni, inclusiv două capete de acuzare din partea lui Ashworth, incident care a avut loc pe 24 octombrie 2018. 

El a pledat nevinovat şi se va prezenta la tribunal pe 13 decembrie. 

Gooding a mai fost acuzat că a pipăit o femeie în barul Magic Hour Rooftop din New York, pe 9 iunie. Alte 12 femei au declarat procurorilor că vor depune mărturie pentru că Gooding le-a atins în baruri sau cluburi sau a avut un comportament nepotrivit faţă de ele. 

În vârstă de 51 de ani, actorul - premiat cu Oscar pentru rolul secundar din „Jerry Maguire” (1997) - este cunoscut pentru interpretări din filme ca „A Few Good Men” şi „The Butler” şi din miniseria „American Crime Story: The People v. O.J. Simpson”.

Gooding, divorţat, este unul dintre numeroşii bărbaţi din politică, divertisment, sport care au fost acuzaţi de hărţuire şi agresiune sexuală în ultimii doi ani.

Fostul producător Harvey Weinstein este principala figură a scandalului sexual izbucnit în octombrie 2017 la Hollywood. El este acuzat, între altele, de abuz şi viol, învinuiri pe care le neagă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.