Actorul Chris Hemsworth a prezentat marţi trailerul filmului de acţiune „Extraction”, în care interpretează rolul principal şi care va fi disponibil pe Netflix începând cu 24 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alături de trailer, el a scris pe Twitter: „Sunt atât de fericit să pot în sfârşit să împărtăşesc cu voi trailerul pentru «Extraction»! Au fost câteva luni grele pentru toţi şi sper că acesta va aduce puţină distracţie în timp ce stăm acasă”.

Filmul îl are în centru pe mercenarul Tyler Rake, care porneşte în cea mai periculoasă acţiune a sa, atunci când îi este cerut să îl salveze pe fiul răpit al unui infractor internaţional aflat în închisoare.

Pentru acest lungmetraj, regizat de Sam Hargrave, Hemsworth a colaborat şi cu producătorii Joe şi Anthony Russo, cu care a mai lucrat pentru „Avengers: End Game”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.