Actorul american Channing Tatum va juca rolul unui bărbat-sirenă într-un remake al filmului ”Sirena îndrăgostită/ Splash” (1984), informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Channing Tatum, devenit celebru pe plan internaţional cu rolul unui dansator de striptease în filmul ”Magic Mike”, va juca de această dată rolul unei sirene într-un remake al lungmetrajului ”Splash”, interpretat în pelicula originală de actriţa Darryl Hannah. 

În acel film, Tom Hanks a jucat rolul unui bărbat salvat în copilărie de la înec de o sirenă, pe care o reîntâlneşte după 20 de ani.

Filmul din 1984 a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original.

Channing Tatum - despre care presa americană spune că va fi în noul film ”un bărbat-sirenă” (”merman”) - va juca în noua producţie alături de Jillian Bell, potrivit The Hollywood Reporter. 

Cei doi actori au apărut împreună în 2014 pe afişul comediei ”22 Jump Street”, care a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american.

Ron Howard, regizorul filmului ”Splash”, va produce noul remake, alături de Channing Tatum. Noua producţie va fi produsă pe baza unui scenariu scris de Maris Lewis-Ryan.

Channing Tatum, născut pe 26 aprilie 1980, este un actor american care şi-a început cariera lucrând mai întâi ca dansator şi apoi ca fotomodel. S-a remarcat apoi şi pe marele ecran şi a devenit cunoscut cu roluri din filme precum ”G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei”, ”Mike meseriaşu'”, ”21 Jump Street - O adresă de pomină”, ”Alertă de grad zero”, ”Foxcatcher”,  ”Ascensiunea lui Jupiter” şi ”Ave, Cezar!/ Hail, Caesar!”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.