Actorul Bob Odenkirk, starul serialului „Better Call Saul”, a fost spitalizat de urgenţă marţi, după ce s-a simţit rău când se afla pe platourile de filmare pentru show-ul AMC, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Odenkirk filmează în prezent al şaselea şi ultimul sezon al serialului, spin-off al „Breaking Bad”.

Actorului în vârstă de 58 de ani i s-a făcut rău marţi pe platourile din New Mexico, iar echipa a chemat ambulanţa. Cauza nu a fost dezvăluită, iar Odenkirk încă se află în îngrijirea medicilor.

Odenkirk interpretează rolul Saul Goodman în „Better Call Saul” şi „Breaking Bad”. Pentru interpretarea din spin-off, el a primit patru nominalizări la Globurile de Aur şi tot atâtea la Emmy, pentru cel mai bun actor într-un serial-dramă.

Recent, el a jucat în filmul de acţiune „Nobody”, care a primit critici favorabile şi a debutat pe primul loc în box office în luna martie.

Ultimul sezon „Better Call Saul”, cu 13 episoade, este aşteptat să aibă premiera la începutul anului 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.