Serialul „Better Call Saul”, cu Bob Odenkirk în rol principal, care a fost de trei ori nominalizat la Globurile de Aur, se va încheia odată cu sezonul al şaselea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu 23 de nominalizări la premiile Primetime Emmy, serialul - prequel al „Breaking Bad” - îşi va încheia producţia după al şaselea sezon, potrivit actorului Giancarlo Esposito.

În prezent, „Better Call Saul” se află în producţie cu al cincilea sezon.

„Vor fi şase sezoane”, a spus Esposito într-un interviu acordat Collider. „Pare că este modul confortabil de a încheia show-ul”.

Reţeaua AMC nu a comentat afirmaţiile actorului. Surse ale The Hollywood Reporter au spus că, deocamdată, nu există un plan în acest sens.

Acţiunea din „Better Call Saul” - serial creat de Vince Gilligan şi Peter Gould - este plasată cu câţiva ani înaintea evenimentelor din „Breaking Bad”.

Cel de-al cincilea sezon va avea premiera la începutul anului 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.