Actorul Armie Hammer a fost exclus din distribuţia unui alt film după acuzaţiile de agresiune sexuală şi conversaţiile care au devenit virale în reţelele de socializare de la începutul anului, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hammer nu va mai face parte din proiectul thrillerului "Billion Dollar Spy". El urma să joace alături de Mads Mikkelsen în drama regizată de Amma Asante. 

Reprezentanţii lui Asante şi Walden Media, compania din spatele filmului, nu au comentat informaţia.  

"Billion Dollar Spy" rămăsese ultimul proiect în care era implicat Hammer, toate celelalte studiouri care lucrau cu actorul, înainte de acuzaţii, au renunţat oficial la parteneriat. 

Proiectele în care Hammer va apărea pe ecran au încheiat deja producţia, înainte de apariţia acuzaţiilor. 

Actorul american Armie Hammer, cunoscut pentru filme precum "Network" şi "Call Me By Your Name", a fost învinuit de viol, faptă din 2017, de o femeie din Los Angeles. Hammer, 34 de ani, a negat acuzaţiile. Avocatul lui a spus că sunt "scandaloase" şi că Hammer "salută oportunitatea de a stabili un record".

Poliţia din Los Angeles a declarat că Hammer este suspect de agresiune sexuală într-o anchetă deschisă pe 3 februarie. 

Acuzaţiile au fost făcute publice prima dată în ianuarie, pe un cont anonim de Instagram, "House of Effie", care a început să publice capturi de mesaje din conversaţiile pe care Hammer le-a avut cu o altă femeie, descriind mesaje tulburătoare, de la fetişuri sexuale la canibalism şi la fantezii de viol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.