Actorul amerindian Saginaw Grant, cunoscut pentru rolurile din „The Lone Ranger” şi „Breaking Bad”, a murit la vârsta de 85 de ani, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agentul lui Grant, Lani Carmichael, a confirmat decesul pentru AP. Actorul, aflat într-un centru de îngrijire, a murit pe 28 iulie, din cauze naturale.

Grant s-a născut în Pawnee (Oklahoma), în 1936. A participat la Războiul Coreean, ca parte a Marinei SUA, iar cariera de actor şi-a început-o târziu, la finalul anilor 1980, după ce a apărut într-o reclamă la Chrysler.

A jucat în „War Party” (1988), „Harts of the West” (1993-94) şi în „The Young Indiana Jones Chronicles” (1993), alături de Harrison Ford.

Din filmografia lui fac parte „The Lone Ranger” şi „Breaking Bad”, dar şi „Baywatch”, „My Name is Earl”, „American Horror Story” şi „Veep”.

El a călătorit mult la nivel internaţional pentru a vorbi public despre cultura şi viaţa nativilor americani şi a făcut parte din diferite organizaţii culturale din California.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.