Actorul american Michael K. Williams, Omar în serialul cult "The Wire", care a fost găsit mort în locuinţa sa din New York pe 6 septembrie, a decedat din cauza unei supradoze "accidentale" de fentanil, heroină şi cocaină, au anunţat vineri serviciile medicale newyorkeze, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Biroului de Medicină Legală, care a declarat moartea "accidentală", Michael K. Williams a murit la vârsta de 54 de ani de o "intoxicaţie acută, prin efectul combinat de fentanil (un opioid puternic), de p-fluorofentanil, de heroină şi de cocaină". "Nu vor exista alte comentarii", a anunţat Biroul, într-un mesaj transmis presei.               

Actorul a fost găsit mort în apartamentul său din Brooklyn, cartierul din New York unde a crescut.               

Michael K. Williams, al cărui chip era brăzdat de o cicatrice, a devenit cunoscut şi apreciat în rolul lui Omar Little, personaj atipic al serialului "The Wire" de David Simon. Interpretarea sa, a unui criminal homosexual şi solitar, care are un cod moral şi principii proprii, a fost apreciată de critică şi de public. 

Într-un interviu la postul de radio american NPR, în 2016,  el a povestit cum a luptat în viaţa sa reală contra dependenţei de droguri în timp ce juca în "The Wire". 

A fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, fără a câştiga trofeul, ultima dată în 2021 pentru rolul din serialul "Lovecraft Country".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.