Actriţa Kate Mara ("House of Cards") şi Jamie Bell ("Billy Elliot") au anunţat pe Instagram naşterea primului lor copil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Avem un bebeluş de câteva săptămâni... Acestea sunt picioarele ei", a scris actriţa pe reţeaua de socializare, precizând că este vorba despre o fetiţă. 

Mesajele celebrităţilor sunt numeroase: "Felicitări, draga mea!", a scris Jessica Chastain. "Atât de drăguţă! Felicitări!, s-a entuziasmat Courteney Cox. "Sunt atât de fericită pentru tine, Kate!", a scris Kate Bosworth.

Kate Mara şi-a dezvăluit sarcina în ianuarie 2018, la gala Globurilor de Aur. Atunci, era însărcinată în cinci luni. Actriţa s-a căsătorit cu Jamie Bell în 2017. Acesta, fost copil vedetă, are deja un fiu în vârstă de 5 ani, rezultat al relaţiei cu actriţa Evan Rachel Wood ("Westworld") de care a divorţat în 2014. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.