Accesul la concertul Queen + Adam Lambert, care va avea loc, marţi, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, se va face începând cu ora 16.00, informează organizatorii, Emagic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În deschiderea show-ului Queen + Adam Lambert vor urca pe scenă britanicii Electric Pyramid, bulgarii Jeremy? şi românii Grimus. Concertele vor începe în jurul orei 17.30.

Show-ul trupei Queen alături de Adam Lambert va dura două ore, artiştii interpretând, între altele piesele ”Somebody to Love”, ”We Are The Champions” şi ”We Will Rock You”. Concertul se va încheia în jurul orei 23.00.

La eveniment va fi disponibil posterul Queen + Adam Lambert cu tricolorul României, în ediţie limitată. Astfel, doar 100 de exemplare vor fi scoase în vânzare la punctele de merchandising, unde plata se va efectua cu numerar sau card.

Accesul în spaţiul destinat evenimentului se va face prin două intrări: Bulevardul Libertăţii (intrarea dinspre Parcul Izvor) şi Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie).

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Nu este recomandată prezenta copiilor la eveniment din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă părinţii aleg să vină alături de copii, ei vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, băuturi sau mâncare, animale de companie, rucsacuri, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.

În Piaţa Constituţiei, spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi răcoritoare, apă şi gustări. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie, distribuite în toate zonele de concert. În cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate fie în aceeaşi seară, de la casieriile din incinta, până în ora 23.15, fie până la finalul lunii iunie, prin trimiterea unui mail pe adresa office@eventjobs.ro.

În perioada 20 iunie, ora 08.00 - 22 iunie, ora 06.00, traficul rutier va fi restricţionat pe banda I de pe Bulevardul Libertăţii, adiacentă trotuarului Palatul Parlamentului, între breteaua Parchet General şi breteaua Ministerul de Finanţe.

În perioada 21 iunie, de la ora 08.00, până pe 22 iunie, ora 06.00, circulaţia rutieră va fi închisă pe ambele sensuri ale Bulevardului Unirii, între Bulevardul I.C. Brătianu şi Piaţa Libertăţii şi pe Bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite.

Bilete pentru concert ai pot fi cumpărate online, pe eventim.ro, şi de la magazinele partenere. În acest moment mai sunt disponibile bilete la preţuri începând cu 220,50 lei plus taxe. În ziua concertului vor mai putea fi cumpărate tichete la intrarea dinspre Parcul Izvor, în limita disponibilităţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.