Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice a emis o declaraţie cu privire la palma dată de Will Smith lui Chris Rock, moment care a şocat întreaga audienţă a celei de-a 94-a ediţie a premiilor Oscar, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Smith a urcat pe scenă în timpul ceremoniei de duminică seară, la Los Angeles, şi l-a pălmuit pe Chris Rock după ce actorul a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith.

„Academia nu acceptă violenţa sub nicio formă. În această seară suntem încântaţi să sărbătorim câştigătorii noştri a 94-a premii Oscar, care merită acest moment de recunoaştere din partea colegilor lor şi a iubitorilor de film din întreaga lume”, a transmis Academia.

În timp ce era ce prezenta premiul pentru lungmetraj documentar, Rock a glumit pe seama soţiei lui Will Smith, Jada Pinkett Smith care s-a ras pe cap ca urmare a alopeciei de care suferă. El a făcut referire la filmul din 1997 „G.I. Jane ”în care Demi Moore apare la fel. Pinkett Smith a vorbit deschis despre problemele pe care le are din cauza acestei boli. 

Smith a reacţionat la glumă urcând pe scenă şi pălmuindu-l pe Rock. S-a întors apoi la locul lui şi a strigat: „Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”. 

„Vreau să cer scuze Academiei”, a spus Will Smith în lacrimi, după ce a primit premiul Oscar pentru „cel mai bun actor în rol principal” pentru rolul din filmul „King Richard”. „Dragostea provoacă lucruri nebuneşti”, a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.