Muzicianul Benny Andersson a confirmat pentru un ziar suedez că un turneu virtual al trupei ABBA se află în lucru şi va începe în 2019, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compozitorul suedez a declarat pentru Expressen: ”Ne vedem din când în când, am făcut mai multe lucruri, iar acum avem un proiect nou”.

Turneul, care va prezenta avatarele Benny Andersson, Bjorn lveaus, Anni-Frid Lyngstad şi Agnetha Fältskog, este planificat să înceapă în 2019.

”Va dura un timp, durează digitalizarea feţelor. Este amuzant pentru că este atât de avansat din punct de vedere tehnologic. Va fi interesant”, a mai spus el.

ABBA a fost format în 1972, la Stockholm, de Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Faltskog şi Anni-Frid Lyngstad. După ce a câştigat concursul Eurovision în 1974, albumele şi single-urile grupului ABBA au fost vândute în aproape 400 de milioane de copii pe plan mondial. Trupa a lansat opt albume de studio, ultimul datând din 1981. Cei patru membri ai grupului ABBA au cântat pentru prima dată împreună în ultimii 30 de ani, la o petrecere organizată în Suedia, în luna iunie a anului trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.