„Deadpool”, a cărui cea mai recentă aventură cinematografică datează din 2018, va avea a treia parte cu Ryan Reynolds ce va fi regizată de Shawn Levy, anunţă The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Shawn Levy s-a impus în aceste ultime luni ca noul regizor fetiş al lui Ryan Reynolds, cu care a lansat succesul „Free Guy”, comedie de aventuri critică la adresa Hollywood-ului şi universului de jocuri video. 

Cei doi s-au reunit recent pentru „The Adam Project”, o altă comedie de aventuri ăn linia producţiilor Amblin din anii 1980 („E.T.”, „The Goonies”). Un film disponibil de vineri pe Netflix. 

Scenariştii Rhett Reese şi Paul Wernick, apropiaţi colaboratori ai lui Ryan Reynolds şi autori pentru primele două filme „Deadpool”, vor scrie al treilea scenariu. 

Nu se ştie despre ce va fi în această continuare. Precedentul film a inclus personajele Cable (Josh Brolin) şi Domino (Zazie Beetz), foarte apreciate de fanii Marvel.

Deadpool, personaj care evoluează în universul X-Men, este filmul cel mai popular din această licenţă, cu un buget de 783,1 de milioane de dolari. Al doilea film a generat venituri de 785,8 milioane de dolari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.