A patra ediţie a crosului IT-iştilor va avea loc în 24 iunie în Parcul Tineretului din Capitală, sub deviza ”Log Out, Shut Down, Go Run!”, iar ambasadorul evenimentului este Gabriela Szabo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă, 24 iunie 2017, începând cu ora 8.30, are loc cea de-a patra ediţie a Crosului F-Secure Step by Step, în Parcul Tineretului din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Infodesign, în parteneriat cu F-Secure.

Sub deviza ”Log Out, Shut Down, Go Run!”, iniţiativa este dedicată IT-iştilor, iar participarea este gratuită.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, scopul evenimentului este promovarea unui stil de viaţă sănătos, prin sport, în rândul celor care lucrează în IT - un domeniu provocator, captivant, dar care, din cauza lipsei de activitate fizică, poate duce la sedentarism şi la o serie de probleme de sănătate.

Amabasador al evenimentului este Gabriela Szabo, multiplă campioană olimpică şi internaţională la atletism. În plus, va prezenta şi va anima atmosfera actorul Vasile Calofir.  Va alerga alături de participanţi fotbalistul Nana Falemi, iar încălzirea va fi făcută, şi în acest an, de antrenorul Claudiu Porof.

Organizatorii pun la dispoziţia participanţilor gratuit 500 de kituri, iar sponsorii evenimentului au pregătit mai multe surprize pentru câştigători.

Participanţii pot opta pentru cursa de 3 kilometri sau pentru cea de 6 kilometri. Înscrierile se fac pe site-ul www.f-secure.ro.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.