Actorul James Drury, star în serialul western "The Virginian", unul dintre cele mai lungi din istoria televiziunii, a murit din cauza naturale la vârsta de 85 de ani, a anunţat pe Facebook asistenta sa Karen Lindsey.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedetă în 249 de episoade din "The Virginian", între 1962 şi 1971, James Drury şi-a început cariera în anii 1950 în special jucând în comediile "The Tender Trap" cu Frank Sinatra şi "Love Me Tender" cu Elvis Presley. 

El a jucat şi în filmele "Forbidden Planet", "Blackboard Jungle", "Pollyanna". A apărut în "Playhouse 90", "Gunsmoke", "Cheyenne", "Alfred Hitchcock Presents", "Wagon Train", "Rawhide" şi "Death Valley Days". 

Vedetă a anilor 1950 şi 1960, înainte de a cunoaşte declinul în anii 1970, el a fost actorul care i-a inspirat lui Quentin Tarantino rolul Rick Dalton, interpretat de Leonardo DiCaprio în filmul său "Once Upon a Time… in Hollywood". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.